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Auteur Mark S. Coyne |
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Soil microbiology / Mark S. Coyne / Albany : International publishing company (1999)
Titre : Soil microbiology : an exploratory approach Type de document : texte imprimé Auteurs : Mark S. Coyne, Auteur Editeur : Albany : International publishing company Année de publication : 1999 Importance : XVII-462 p. Présentation : ill., couv. ill. en coul. Format : 24 cm ISBN/ISSN/EAN : 978-0-8273-8434-7 Langues : Anglais (eng) Index. décimale : 579 Micro-organismes, champignons, algues Note de contenu : I. Introduction to Soil Microorganisme and Microbiology
II. The Soil Microbial Community
III. The Soil As a Microbial Environment
IV. Soil Microorganisms and Nutrient Cycles
V. Soil Microbial Interactions
VI. Soil Microorganisms and environmental QualitySoil microbiology : an exploratory approach [texte imprimé] / Mark S. Coyne, Auteur . - Albany : International publishing company, 1999 . - XVII-462 p. : ill., couv. ill. en coul. ; 24 cm.
ISBN : 978-0-8273-8434-7
Langues : Anglais (eng)
Index. décimale : 579 Micro-organismes, champignons, algues Note de contenu : I. Introduction to Soil Microorganisme and Microbiology
II. The Soil Microbial Community
III. The Soil As a Microbial Environment
IV. Soil Microorganisms and Nutrient Cycles
V. Soil Microbial Interactions
VI. Soil Microorganisms and environmental QualityExemplaires
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