Catégories
> 5 Information et communication > 5.30 Sources d'information > Livre > Manuel > Manuel scolaire
Manuel scolaireVoir aussi
|
Affiner la recherche Interroger des sources externes
College physics / Raymond A. Serway / Boston, MA, USA : Cengage Learning (2018)
Titre : College physics Type de document : texte imprimé Auteurs : Raymond A. Serway ; Chris Vuille ; John Hughes Mention d'édition : Eleventh edition, global edition. Editeur : Boston, MA, USA : Cengage Learning Année de publication : 2018 Importance : xxii, 958 pages Présentation : illustrations (colour) Format : 28 cm ISBN/ISSN/EAN : 978-1-337-62033-8 Note générale : Includes index. Formerly CIP. Langues : Anglais (eng) Catégories : Acoustique
Anglais
Électricité
Magnétisme
Manuel scolaire
Mécanique
Optique
Physique
ThermodynamiqueIndex. décimale : 530 Physique Résumé : "Succeed in your course, improve your problem-solving skills, and enrich your understanding of the world around you with COLLEGE PHYSICS,11E, GLOBAL EDITION! Now enhanced by new problems, Interactive Video Vignettes, new conceptual questions, and innovative technologies, this proven text combines a logical presentation of physical concepts with a consistent strategy for solving problems and an unparalleled array of worked examples to help you master the concepts and skills of the course." College physics [texte imprimé] / Raymond A. Serway ; Chris Vuille ; John Hughes . - Eleventh edition, global edition. . - Boston, MA, USA : Cengage Learning, 2018 . - xxii, 958 pages : illustrations (colour) ; 28 cm.
ISBN : 978-1-337-62033-8
Includes index. Formerly CIP.
Langues : Anglais (eng)
Catégories : Acoustique
Anglais
Électricité
Magnétisme
Manuel scolaire
Mécanique
Optique
Physique
ThermodynamiqueIndex. décimale : 530 Physique Résumé : "Succeed in your course, improve your problem-solving skills, and enrich your understanding of the world around you with COLLEGE PHYSICS,11E, GLOBAL EDITION! Now enhanced by new problems, Interactive Video Vignettes, new conceptual questions, and innovative technologies, this proven text combines a logical presentation of physical concepts with a consistent strategy for solving problems and an unparalleled array of worked examples to help you master the concepts and skills of the course." Réservation
Réserver ce documentExemplaires (1)
Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité GEN000000000688 530 SER Ouvrage Centre de documentation UniLasalle/ Campus Rouen Salle de lecture Disponible FLE pour tous / Tifany Bourdeau / Paris : Ellipses (2017)
Titre : FLE pour tous Type de document : texte imprimé Auteurs : Tifany Bourdeau, Auteur Editeur : Paris : Ellipses Année de publication : 2017 Importance : 1 vol. (140 p.) Présentation : ill. Format : 24 cm ISBN/ISSN/EAN : 978-2-340-02057-3 Prix : 16,50 EUR Langues : Français (fre) Catégories : Français
Langue étrangère
Manuel scolaire
Méthode d'apprentissageIndex. décimale : 440 Langue française Résumé : présentation de l'éditeur : "Accessible à tous ceux qui ont déjà des notions en français (niveau A1), cette méthode de français langue étrangère est également adaptée à tous ceux souhaitant développer ou renforcer leurs connaissances pour communiquer plus facilement.
Elle comprend :
- 20 leçons basées sur des thèmes de la vie quotidienne avec du vocabulaire, de la phonétique, des points de grammaire et des zooms culturels
- des fichiers audio avec leur transcription
- des exercices corrigés
Atout
Chaque leçon aborde :
- un thème lexical différent
- un point de grammaire expliqué simplement
- des exercices d’application corrigés
Les plus
- Nombreux documents semi-authentiques permettant au lecteur de s’immerger dans la culture francophone
- 67 fichiers audio à télécharger gratuitement sur le site des Éditions Ellipses"FLE pour tous [texte imprimé] / Tifany Bourdeau, Auteur . - Paris : Ellipses, 2017 . - 1 vol. (140 p.) : ill. ; 24 cm.
ISBN : 978-2-340-02057-3 : 16,50 EUR
Langues : Français (fre)
Catégories : Français
Langue étrangère
Manuel scolaire
Méthode d'apprentissageIndex. décimale : 440 Langue française Résumé : présentation de l'éditeur : "Accessible à tous ceux qui ont déjà des notions en français (niveau A1), cette méthode de français langue étrangère est également adaptée à tous ceux souhaitant développer ou renforcer leurs connaissances pour communiquer plus facilement.
Elle comprend :
- 20 leçons basées sur des thèmes de la vie quotidienne avec du vocabulaire, de la phonétique, des points de grammaire et des zooms culturels
- des fichiers audio avec leur transcription
- des exercices corrigés
Atout
Chaque leçon aborde :
- un thème lexical différent
- un point de grammaire expliqué simplement
- des exercices d’application corrigés
Les plus
- Nombreux documents semi-authentiques permettant au lecteur de s’immerger dans la culture francophone
- 67 fichiers audio à télécharger gratuitement sur le site des Éditions Ellipses"Réservation
Réserver ce documentExemplaires (1)
Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité GEN000000001202 440 BOU Ouvrage Centre de documentation UniLasalle/ Campus Rouen Salle de lecture Sorti jusqu'au 05/12/2024 Food industry : Food processing and Management / Lisa Jordan / 2015
Titre : Food industry : Food processing and Management Type de document : texte imprimé Auteurs : Lisa Jordan, Auteur Année de publication : 2015 Importance : 457 p. ISBN/ISSN/EAN : 978-1-63239-338-8 Langues : Français (fre) Catégories : Anglais
Contrôle de qualitéTechniques, such as inspection and regulation, that are used to ensure a uniform and/or desired quality of performance or product.
Industrie agroalimentaire
Management
Manuel
Manuel scolaire
Processus chimique
Technologie alimentaire
Technologie de la productionIndex. décimale : 664 Technologie des aliments Résumé : Présentation de l'éditeur : "Food industry consumers worldwide are becoming more cautious, knowledgeable and consequently demanding, since food is a basic necessity of every being. Consumers want the industries to maintain a food quality at par with the standard set by food industry organizations. Problems like global warming, climate change and greenhouse gas emissions cause disasters like floods, droughts, fires and storms which result in massive loss for the agricultural and husbandry sectors and thus, add to the already prevalent threat of food scarcity to mankind. The book covers food processing, management and socio-economic aspects related to food industry. This book will prove to be a valuable account of knowledge which will be of great help to students, researchers and others willing to acquire information regarding food processing and management." Food industry : Food processing and Management [texte imprimé] / Lisa Jordan, Auteur . - 2015 . - 457 p.
ISBN : 978-1-63239-338-8
Langues : Français (fre)
Catégories : Anglais
Contrôle de qualitéTechniques, such as inspection and regulation, that are used to ensure a uniform and/or desired quality of performance or product.
Industrie agroalimentaire
Management
Manuel
Manuel scolaire
Processus chimique
Technologie alimentaire
Technologie de la productionIndex. décimale : 664 Technologie des aliments Résumé : Présentation de l'éditeur : "Food industry consumers worldwide are becoming more cautious, knowledgeable and consequently demanding, since food is a basic necessity of every being. Consumers want the industries to maintain a food quality at par with the standard set by food industry organizations. Problems like global warming, climate change and greenhouse gas emissions cause disasters like floods, droughts, fires and storms which result in massive loss for the agricultural and husbandry sectors and thus, add to the already prevalent threat of food scarcity to mankind. The book covers food processing, management and socio-economic aspects related to food industry. This book will prove to be a valuable account of knowledge which will be of great help to students, researchers and others willing to acquire information regarding food processing and management." Réservation
Réserver ce documentExemplaires (1)
Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité GEN000000000702 664 JOR Ouvrage Centre de documentation UniLasalle/ Campus Rouen Salle de lecture Disponible Fundamentals of ecology / Eugène P. Odum / Boston, MA, USA : Cengage Learning (2005)
Titre : Fundamentals of ecology Type de document : document électronique Auteurs : Eugène P. Odum, Auteur ; Grayg W. Barret, Auteur Mention d'édition : 5th Editeur : Boston, MA, USA : Cengage Learning Année de publication : 2005 ISBN/ISSN/EAN : 978-81-315-0020-0 Langues : Anglais (eng) Catégories : Écologie Use for the study of relationships between living organisms and their natural environment.
Manuel scolaireIndex. décimale : 577 Ecologie Résumé : "Master the study of ecology in the twenty-first century with FUNDAMENTALS OF ECOLOGY! Designed to educate a wide audience about ecological science, this biology text shows you the application of ecological principles in the real world and how to use what you learn to solve problems in fields such as resource management, conservation biology, ecological toxicology, ecosystem health, landscape ecology, and restoration ecology. Introductory statements, diagrams, models, photographs, and a book-specific website are just a few of the tools found throughout the text that will help you succeed." Note de contenu : 'Preface. Eugene P. Odum and Gary W. Barrett 1. The Scope of Ecology 2. The Ecosystem 3. Energy in Ecological Systems 4. Biogeochemical Cycles 5. Limiting and Regulatory Factors 6. Population Ecology 7. Community Ecology 8. Ecosystem Development 9. Landscape Ecology 10. Regional Ecology: Major Ecosystem Types and Biomes 11. Global Ecology 12. Statistical Thinking for Students of Ecology Glossary References Index Fundamentals of ecology [document électronique] / Eugène P. Odum, Auteur ; Grayg W. Barret, Auteur . - 5th . - Boston, MA, USA : Cengage Learning, 2005.
ISBN : 978-81-315-0020-0
Langues : Anglais (eng)
Catégories : Écologie Use for the study of relationships between living organisms and their natural environment.
Manuel scolaireIndex. décimale : 577 Ecologie Résumé : "Master the study of ecology in the twenty-first century with FUNDAMENTALS OF ECOLOGY! Designed to educate a wide audience about ecological science, this biology text shows you the application of ecological principles in the real world and how to use what you learn to solve problems in fields such as resource management, conservation biology, ecological toxicology, ecosystem health, landscape ecology, and restoration ecology. Introductory statements, diagrams, models, photographs, and a book-specific website are just a few of the tools found throughout the text that will help you succeed." Note de contenu : 'Preface. Eugene P. Odum and Gary W. Barrett 1. The Scope of Ecology 2. The Ecosystem 3. Energy in Ecological Systems 4. Biogeochemical Cycles 5. Limiting and Regulatory Factors 6. Population Ecology 7. Community Ecology 8. Ecosystem Development 9. Landscape Ecology 10. Regional Ecology: Major Ecosystem Types and Biomes 11. Global Ecology 12. Statistical Thinking for Students of Ecology Glossary References Index Réservation
Réserver ce documentExemplaires (1)
Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité GEN000000002529 577 ODU Ouvrage Centre de documentation UniLasalle/ Campus Rouen Salle de lecture Disponible Green chemistry / Paul T. Anastas / Oxford [England] : Oxford University Press (2000)
Titre : Green chemistry : theory and practice Type de document : texte imprimé Auteurs : Paul T. Anastas, Auteur ; John Charles Warner, Auteur Editeur : Oxford [England] : Oxford University Press Année de publication : 2000 Importance : 1 vol. (XI-135 p.) Présentation : ill., couv. ill. Format : 22 cm ISBN/ISSN/EAN : 978-0-19-850698-0 Langues : Anglais (eng) Catégories : Anglais
Chimie verte
Manuel scolaireIndex. décimale : 547 Chimie organique : classer la biochimie à 574.192 Résumé : Présentation de l'éditeur : "This book provides the first introductory treatment of the design, development, and evaluation processes central to Green Chemistry. As s comprehensive textbook, it takes a broad view of the subject and integrates a wide variety of approaches. Topics include alternative feedstocks, environmentally benign syntheses, the design of safer chemical products, new reaction conditions, alternative solvents and catalyst development, and the use of biosynthesis and biomimetic principles. It introduces new evaluation processes that encompass the complete health and environmental impact of a synthesis, from the choice of starting materials to the final product. Throughout, the text provides specific examples which compare the new methods with classical ones." Note de contenu : 1. Introduction
2. What is Green Chemistry?
3. Tools of Green Chemistry
4. Principles of Green Chemistry
5. Evaluating the effects of Chemistry
6. Evaluating Feedstocks and Starting Materials
7. Evaluating Reaction Types
8. Evaluation of Methods to Design Safer Chemicals
9. Examples of Green Chemistry
10. Future Trends in Green Chemistry
Exercises
References
IndexGreen chemistry : theory and practice [texte imprimé] / Paul T. Anastas, Auteur ; John Charles Warner, Auteur . - Oxford [England] : Oxford University Press, 2000 . - 1 vol. (XI-135 p.) : ill., couv. ill. ; 22 cm.
ISBN : 978-0-19-850698-0
Langues : Anglais (eng)
Catégories : Anglais
Chimie verte
Manuel scolaireIndex. décimale : 547 Chimie organique : classer la biochimie à 574.192 Résumé : Présentation de l'éditeur : "This book provides the first introductory treatment of the design, development, and evaluation processes central to Green Chemistry. As s comprehensive textbook, it takes a broad view of the subject and integrates a wide variety of approaches. Topics include alternative feedstocks, environmentally benign syntheses, the design of safer chemical products, new reaction conditions, alternative solvents and catalyst development, and the use of biosynthesis and biomimetic principles. It introduces new evaluation processes that encompass the complete health and environmental impact of a synthesis, from the choice of starting materials to the final product. Throughout, the text provides specific examples which compare the new methods with classical ones." Note de contenu : 1. Introduction
2. What is Green Chemistry?
3. Tools of Green Chemistry
4. Principles of Green Chemistry
5. Evaluating the effects of Chemistry
6. Evaluating Feedstocks and Starting Materials
7. Evaluating Reaction Types
8. Evaluation of Methods to Design Safer Chemicals
9. Examples of Green Chemistry
10. Future Trends in Green Chemistry
Exercises
References
IndexRéservation
Réserver ce documentExemplaires (1)
Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité GEN000000000703 547 ANA Ouvrage Centre de documentation UniLasalle/ Campus Rouen Salle de lecture Disponible Introducing statistics / Graham J. G. Upton / Oxford : Oxford University press (2001)PermalinkIntroduction to Agricultural economics / John B. Penson / Hoboken : Pearson Higher Education (2015)PermalinkNouveau Toeic : entrainement intensif / Paul Leitch / 2019PermalinkOfficial quick guide to linguaskill / Karen Ludlow / Cambridge : Cambridge University Press (2020)PermalinkOrdinary differential equations / Kenneth B. Howell / 2016PermalinkOrganic chemistry / William Henry Brown / Boston, MA, USA : Cengage Learning (2016)PermalinkOrganic farming / Sarah Chandran / Cambridge : Woodhead Publishing (2019)PermalinkPedology / P Duchaufour / Paris : Masson (1982)PermalinkPractical statistics for data scientists / Peter C. Bruce / 2017PermalinkStudy guide for Campbell Biology / Martha R. Taylor / Harlow : Pearson (2017)Permalink