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Titre : College physics Type de document : texte imprimé Auteurs : Raymond A. Serway ; Chris Vuille ; John Hughes Mention d'édition : Eleventh edition, global edition. Editeur : Boston (Mass.) : Cengage Learning Année de publication : 2018 Importance : xxii, 958 pages Présentation : illustrations (colour) Format : 28 cm ISBN/ISSN/EAN : 978-1-337-62033-8 Note générale : Includes index. Formerly CIP. Langues : Anglais (eng) Catégories : Acoustique
Anglais
Électricité
Magnétisme
Manuel scolaire
Mécanique
Optique
Physique
ThermodynamiqueIndex. décimale : 530 Physique Résumé : "Succeed in your course, improve your problem-solving skills, and enrich your understanding of the world around you with COLLEGE PHYSICS,11E, GLOBAL EDITION! Now enhanced by new problems, Interactive Video Vignettes, new conceptual questions, and innovative technologies, this proven text combines a logical presentation of physical concepts with a consistent strategy for solving problems and an unparalleled array of worked examples to help you master the concepts and skills of the course." College physics [texte imprimé] / Raymond A. Serway ; Chris Vuille ; John Hughes . - Eleventh edition, global edition. . - Boston (Mass.) : Cengage Learning, 2018 . - xxii, 958 pages : illustrations (colour) ; 28 cm.
ISBN : 978-1-337-62033-8
Includes index. Formerly CIP.
Langues : Anglais (eng)
Catégories : Acoustique
Anglais
Électricité
Magnétisme
Manuel scolaire
Mécanique
Optique
Physique
ThermodynamiqueIndex. décimale : 530 Physique Résumé : "Succeed in your course, improve your problem-solving skills, and enrich your understanding of the world around you with COLLEGE PHYSICS,11E, GLOBAL EDITION! Now enhanced by new problems, Interactive Video Vignettes, new conceptual questions, and innovative technologies, this proven text combines a logical presentation of physical concepts with a consistent strategy for solving problems and an unparalleled array of worked examples to help you master the concepts and skills of the course." Réservation
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Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité GEN000000000688 530 SER Ouvrage Centre de documentation UniLasalle/ Campus Rouen Salle de lecture Disponible
Titre : FLE pour tous Type de document : texte imprimé Auteurs : Tifany Bourdeau, Auteur Editeur : Paris : Ellipses Année de publication : 2017 Importance : 1 vol. (140 p.) Présentation : ill. Format : 24 cm ISBN/ISSN/EAN : 978-2-340-02057-3 Prix : 16,50 EUR Langues : Français (fre) Catégories : Français
Langue étrangère
Manuel scolaire
Méthode d'apprentissageIndex. décimale : 440 Langue française Résumé : présentation de l'éditeur : "Accessible à tous ceux qui ont déjà des notions en français (niveau A1), cette méthode de français langue étrangère est également adaptée à tous ceux souhaitant développer ou renforcer leurs connaissances pour communiquer plus facilement.
Elle comprend :
- 20 leçons basées sur des thèmes de la vie quotidienne avec du vocabulaire, de la phonétique, des points de grammaire et des zooms culturels
- des fichiers audio avec leur transcription
- des exercices corrigés
Atout
Chaque leçon aborde :
- un thème lexical différent
- un point de grammaire expliqué simplement
- des exercices d’application corrigés
Les plus
- Nombreux documents semi-authentiques permettant au lecteur de s’immerger dans la culture francophone
- 67 fichiers audio à télécharger gratuitement sur le site des Éditions Ellipses"FLE pour tous [texte imprimé] / Tifany Bourdeau, Auteur . - Paris : Ellipses, 2017 . - 1 vol. (140 p.) : ill. ; 24 cm.
ISBN : 978-2-340-02057-3 : 16,50 EUR
Langues : Français (fre)
Catégories : Français
Langue étrangère
Manuel scolaire
Méthode d'apprentissageIndex. décimale : 440 Langue française Résumé : présentation de l'éditeur : "Accessible à tous ceux qui ont déjà des notions en français (niveau A1), cette méthode de français langue étrangère est également adaptée à tous ceux souhaitant développer ou renforcer leurs connaissances pour communiquer plus facilement.
Elle comprend :
- 20 leçons basées sur des thèmes de la vie quotidienne avec du vocabulaire, de la phonétique, des points de grammaire et des zooms culturels
- des fichiers audio avec leur transcription
- des exercices corrigés
Atout
Chaque leçon aborde :
- un thème lexical différent
- un point de grammaire expliqué simplement
- des exercices d’application corrigés
Les plus
- Nombreux documents semi-authentiques permettant au lecteur de s’immerger dans la culture francophone
- 67 fichiers audio à télécharger gratuitement sur le site des Éditions Ellipses"Réservation
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Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité GEN000000001202 440 BOU Ouvrage Centre de documentation UniLasalle/ Campus Rouen Salle de lecture Disponible
Titre : Food industry : Food processing and Management Type de document : texte imprimé Auteurs : Lisa Jordan, Auteur Année de publication : 2015 Importance : 457 p. ISBN/ISSN/EAN : 978-1-63239-338-8 Langues : Français (fre) Catégories : Anglais
Contrôle de qualitéTechniques, such as inspection and regulation, that are used to ensure a uniform and/or desired quality of performance or product.
Industrie agroalimentaire
Management
Manuel
Manuel scolaire
Processus chimique
Technologie alimentaire
Technologie de la productionIndex. décimale : 664 Technologie des aliments Résumé : Présentation de l'éditeur : "Food industry consumers worldwide are becoming more cautious, knowledgeable and consequently demanding, since food is a basic necessity of every being. Consumers want the industries to maintain a food quality at par with the standard set by food industry organizations. Problems like global warming, climate change and greenhouse gas emissions cause disasters like floods, droughts, fires and storms which result in massive loss for the agricultural and husbandry sectors and thus, add to the already prevalent threat of food scarcity to mankind. The book covers food processing, management and socio-economic aspects related to food industry. This book will prove to be a valuable account of knowledge which will be of great help to students, researchers and others willing to acquire information regarding food processing and management." Food industry : Food processing and Management [texte imprimé] / Lisa Jordan, Auteur . - 2015 . - 457 p.
ISBN : 978-1-63239-338-8
Langues : Français (fre)
Catégories : Anglais
Contrôle de qualitéTechniques, such as inspection and regulation, that are used to ensure a uniform and/or desired quality of performance or product.
Industrie agroalimentaire
Management
Manuel
Manuel scolaire
Processus chimique
Technologie alimentaire
Technologie de la productionIndex. décimale : 664 Technologie des aliments Résumé : Présentation de l'éditeur : "Food industry consumers worldwide are becoming more cautious, knowledgeable and consequently demanding, since food is a basic necessity of every being. Consumers want the industries to maintain a food quality at par with the standard set by food industry organizations. Problems like global warming, climate change and greenhouse gas emissions cause disasters like floods, droughts, fires and storms which result in massive loss for the agricultural and husbandry sectors and thus, add to the already prevalent threat of food scarcity to mankind. The book covers food processing, management and socio-economic aspects related to food industry. This book will prove to be a valuable account of knowledge which will be of great help to students, researchers and others willing to acquire information regarding food processing and management." Réservation
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Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité GEN000000000702 664 JOR Ouvrage Centre de documentation UniLasalle/ Campus Rouen Salle de lecture Disponible
Titre : Green chemistry : theory and practice Type de document : texte imprimé Auteurs : Paul T. Anastas, Auteur ; John Charles Warner, Auteur Editeur : Oxford [England] : Oxford University Press Année de publication : 2000 Importance : 1 vol. (XI-135 p.) Présentation : ill., couv. ill. Format : 22 cm ISBN/ISSN/EAN : 978-0-19-850698-0 Langues : Anglais (eng) Catégories : Anglais
Chimie verte
Manuel scolaireIndex. décimale : 547 Chimie organique : classer la biochimie à 574.192 Résumé : Présentation de l'éditeur : "This book provides the first introductory treatment of the design, development, and evaluation processes central to Green Chemistry. As s comprehensive textbook, it takes a broad view of the subject and integrates a wide variety of approaches. Topics include alternative feedstocks, environmentally benign syntheses, the design of safer chemical products, new reaction conditions, alternative solvents and catalyst development, and the use of biosynthesis and biomimetic principles. It introduces new evaluation processes that encompass the complete health and environmental impact of a synthesis, from the choice of starting materials to the final product. Throughout, the text provides specific examples which compare the new methods with classical ones." Note de contenu : 1. Introduction
2. What is Green Chemistry?
3. Tools of Green Chemistry
4. Principles of Green Chemistry
5. Evaluating the effects of Chemistry
6. Evaluating Feedstocks and Starting Materials
7. Evaluating Reaction Types
8. Evaluation of Methods to Design Safer Chemicals
9. Examples of Green Chemistry
10. Future Trends in Green Chemistry
Exercises
References
IndexGreen chemistry : theory and practice [texte imprimé] / Paul T. Anastas, Auteur ; John Charles Warner, Auteur . - Oxford [England] : Oxford University Press, 2000 . - 1 vol. (XI-135 p.) : ill., couv. ill. ; 22 cm.
ISBN : 978-0-19-850698-0
Langues : Anglais (eng)
Catégories : Anglais
Chimie verte
Manuel scolaireIndex. décimale : 547 Chimie organique : classer la biochimie à 574.192 Résumé : Présentation de l'éditeur : "This book provides the first introductory treatment of the design, development, and evaluation processes central to Green Chemistry. As s comprehensive textbook, it takes a broad view of the subject and integrates a wide variety of approaches. Topics include alternative feedstocks, environmentally benign syntheses, the design of safer chemical products, new reaction conditions, alternative solvents and catalyst development, and the use of biosynthesis and biomimetic principles. It introduces new evaluation processes that encompass the complete health and environmental impact of a synthesis, from the choice of starting materials to the final product. Throughout, the text provides specific examples which compare the new methods with classical ones." Note de contenu : 1. Introduction
2. What is Green Chemistry?
3. Tools of Green Chemistry
4. Principles of Green Chemistry
5. Evaluating the effects of Chemistry
6. Evaluating Feedstocks and Starting Materials
7. Evaluating Reaction Types
8. Evaluation of Methods to Design Safer Chemicals
9. Examples of Green Chemistry
10. Future Trends in Green Chemistry
Exercises
References
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Titre : Introducing statistics Type de document : texte imprimé Auteurs : Graham J. G. Upton ; Ian Cook Mention d'édition : 2nd ed. Editeur : Oxford : Oxford University press Année de publication : 2001 Importance : ix, 470 p. Présentation : ill. Format : 28 cm ISBN/ISSN/EAN : 978-0-19-914801-1 Note générale : Includes index. Previous ed.: 1998. Langues : Anglais (eng) Catégories : Anglais
Manuel scolaire
StatistiqueUse when referring to the science of statistics. For collections of statistics, use "statistical data", or more specific descriptor, e.g. "educational statistics", etc.Index. décimale : 519.5 Statistiques et probabilités Résumé : An updated version to meet the requirements of the new A Level specifications being offered by all the awarding bodies in 2000. Chapters are the same as before but there is extra material within them. Chapter 1 now includes several examples of the graphical comparision of similar data sets.
This chapter includes five new sections and ends with a discussion of the (largely unwanted) characteristics to be expected in real data. Chapter 2 has been augmented by sections on the use of coded values, Bayes' theorem is included in Chapter 4, and the method for determining the distribution of a
simple function of a random variable is now included in Chapter 9. In Chapter 14 there is a new section dealing with properties of regression line estimators and, later, a subsection on nonsense correlation. Some questions have been introduced on sampling in Chapter 3. These questions are somewhat
open-ended, as were a number of existing questions that were not given answers in the first edition. In this edition possible answers are now provided to these questions.Introducing statistics [texte imprimé] / Graham J. G. Upton ; Ian Cook . - 2nd ed. . - Oxford : Oxford University press, 2001 . - ix, 470 p. : ill. ; 28 cm.
ISBN : 978-0-19-914801-1
Includes index. Previous ed.: 1998.
Langues : Anglais (eng)
Catégories : Anglais
Manuel scolaire
StatistiqueUse when referring to the science of statistics. For collections of statistics, use "statistical data", or more specific descriptor, e.g. "educational statistics", etc.Index. décimale : 519.5 Statistiques et probabilités Résumé : An updated version to meet the requirements of the new A Level specifications being offered by all the awarding bodies in 2000. Chapters are the same as before but there is extra material within them. Chapter 1 now includes several examples of the graphical comparision of similar data sets.
This chapter includes five new sections and ends with a discussion of the (largely unwanted) characteristics to be expected in real data. Chapter 2 has been augmented by sections on the use of coded values, Bayes' theorem is included in Chapter 4, and the method for determining the distribution of a
simple function of a random variable is now included in Chapter 9. In Chapter 14 there is a new section dealing with properties of regression line estimators and, later, a subsection on nonsense correlation. Some questions have been introduced on sampling in Chapter 3. These questions are somewhat
open-ended, as were a number of existing questions that were not given answers in the first edition. In this edition possible answers are now provided to these questions.Réservation
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Code-barres Cote Support Localisation Section Disponibilité GEN000000000379 519.5 UPT Ouvrage Centre de documentation UniLasalle/ Campus Rouen Salle de lecture Disponible GEN000000000380 519.5 UPT Ouvrage Centre de documentation UniLasalle/ Campus Rouen Salle de lecture Sorti jusqu'au 15/07/2019 PermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalinkPermalink